Péntek este se hagyd ki a TUTI-t! Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2019. 05. 17 – péntek

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügetőversenyen mindössze tizennégy versenyló méri össze gyorsaságát. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Falco Berry (12) – Fabulous Jet (13) – Fidele Royal (10) – Furioso Beach (11) – First du Ronceret (6)

Falco Berry (12) minimális különbséggel maradt le a győzelemről Enghienben. A ló topformában van és a vincennes-i kispálya sem okozhat neki gondot, így zavartalan verseny esetén az első három hely valamelyikén kellene célba érnie.

Fabulous Jet (13) engien-i hibája csalódás volt, de ebből is tanulni kellett. A munkaformái kiválók, a beállítása is kedvező, péntek este az első három közé várható.

Fidele Royal (10) áprilisi futásai jól sikerültek, Vincennes-ban és Enghien-ben is jó teljesítményt nyújtott. A péntek esti futamra a legjobb tudása szerint készült, remélhetőleg a győzelemért fog küzdeni.

Furioso Beach (11) némi pihenő után jó formában tért vissza április 5-én. Péntek este nagyszerűek lesznek számára a feltételek, de az ellenfelek miatt a dobogóra kevés az esélye.

First du Ronceret (6) Enghien-ben ha valamivel szerencsésebb, előrébb is végezhetett volna, mint a harmadik hely. Jó képességű ló, aki kedveli a vincennes-i kispályát, ezért is esett idomárja választása a pénteki futamra.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!