Tudjuk mit csinálsz csütörtök este! Kincsem+ TUTI-t játszol, amivel ma is akár milliókat nyerhetsz!

2019. 05. 16 – csütörtök

Csütörtökön 20:15-kor, ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig tizenhat ötéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Rebel Lightning (7) – Zalamea (2) – Alberobello (13) – Kayenne (4) – Rominou (1)

Rebel Lightning (7) nagyon jól mozgott az utolsó fellépésén Bordeaux-ban és jelenleg is remek formában van. Csütörtökön is számíthatunk rá, ha minden a tervek szerint alakul, megint az első öt között kell végeznie.

Zalamea (2) kipihente az utolsó futása fáradalmait, így jó formának örvend jelenleg is. A 200 méterrel hosszabb táv nem okozhat neki gondot és a startboxok sorsolásából is jól jött ki, ezért a 62,5kg ellenére is a győzelemért küzdhet.

Alberobello (13) nem tartozik a könnyű lovaglások közé, akit szinte csak várásra lehet lovagolni. Egy ilyen nagy mezőnyben nem biztos, hogy kifizetődik ez a taktika, de ha minden a tervek szerint alakul, pénzdíjas helyen fog végezni.

Kayenne (4) téli futásai nem az elvártak szerint sikerültek, de a beállítása sokat javult az elmúlt hónapokban és a várható jó pálya is kedvez majd neki. Esélyesként várja a csütörtöki futamot.

Rominou (1) utolsó futása nem úgy sikerült, ahogy kellett volna, hiba lenne azonban emiatt leírni. A ló formában van és a topsúly miatt sem kell aggódni, hiszen a mezőny közel egyharmada 60kg-nál magasabb teherrel áll starthoz a csütörtöki futamban.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!