Szerencsés szerdád lehet, ha TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 05. 15 – szerda

Szerdán Caen ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2450 méter hosszú ügetőversenyen mindössze tizenöt versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ráadásul a létszám és nagyon kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Super Nice (12)- Diego du Guelier (13)- Charly de L’Aunay (8)- Belle Louise Mabon (5)- Balzzac de Souvigné (14)

Super Nice (12) nem volt túl szerencsés az utóbbi időben, most talán egy kicsit könnyebb versenye lehet. Szereti a jobbkezes pályákat, ha sikerül várásra hajtani, a döntőbe várható.

Diego du Guelier (13) Amiens-ben korábban meggyőzően teljesített, harmadik helyezése nagyon jó eredmény volt, sajnos ezt a formát nem sikerült megismételni. Remélhetőleg szerdán korrigálni tud.

Charly de L’Aunay (8) nagyon jó versenyt futott Cordemais-ban, ennek ellenére a végén sajnos kisebb sérülés érte, így csak a hatodik helyen végzett. Tökéletesen sikerült felépülnie, szerdán remélhetőleg egy helyezéssel térhet vissza.

Belle Louise Mabon (5) egy hónapot kihagyott, mivel nem volt számára megfelelő verseny. Szereti Caen-t, ezen a pályán általában remekül szerepel, így szerdán is az első öt közé várható.

Balzzac de Souvigné (14) La Capelle-ben látott futása után csalódás volt a vincennes-i szereplése. A szerdai futam mindig is a kiszemelt cél volt vele, ide készült és bár a balkezes pályákat jobban kedveli, a jobbkezes sem okozhat számára gondot.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!