Kedden is zsebre vághatod a milliókat! Játssz és nyerj a TUTI-val!

2019. 05. 14 – kedd

Kedden Vichy-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2950 méteres alaptávú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló csap össze, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Alinea (15) – Calaska de Guez (14) – Cross Dairpet (18) – Verika Daipret (16) – Vegas des Pres (17)

Alinea (15) szép időszakon van túl, ezt a zsinórgyőzelmei és ékesen bizonyítják. Ez a típusú pálya igazán fekszik neki, remélhetőleg ezt most is sikerül kihasználnia, de a hibák is sajnos időnként megtalálják.

Calaska de Guez (14) nemrég sikertelenül járt, de ez szerencsére nem zavarta a felkészülésben. Ebben az osztályban csak másodlagos esélyként számít és a 25 méteres hátrány sem szól mellette.

Cross Dairpet (18) keresi a versenyét, hiszen már nagyon esedékes lenne a sikere. Nagyon jó állapotban várja a startot, ez az ő távja, képességét figyelembe véve pedig az első három közé várható.

Verika Daipret (16) kedden 25 méteres hátrányból indul, ennek ellenére bízhatunk benne. Erre a versenye készült, minden munkájával ide fókuszáltak.

Vegas des Pres (17) utoljára már pénzért futott, ugyanakkor egy kicsit jobb eredményt is hozhatott volna. Most 25 méteres hátrányból indul, viszont már a topjával várhatjuk, a győzelemért küzdhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!