Új hét, új esély a milliókra! Játssz és nyerj hétfőn is a TUTI-val!

2019. 05. 13 – hétfő

Hétfőn Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1600 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat hároméves telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Inattendu (2) – Nuala (10) – Richemont (9) – Bob The King (12) – Mille Sabords (8)

Inattendu (2) télen herélésen esett át, remélhetőleg ez sokat javít majd a koncentrációján. A közelmúltban remekül szerepelt, ezrét meg is kapta 4kg-os büntetését. Kérdéses, hogy gyepen mennyire fut majd jó versenyt, de a képesség megvan benne.

Nuala (10) utoljára sikerrel tért vissza még úgy is, hogy nem volt zavartalan a versenye. Sikerült őt formába hozni, a saint-cloud-i gyepet pedig kifejezetten kedveli.

Richemont (9) beállítása megfelelőnek tűnik, mellyel már számolni kell vele. A nagy mezőny okozhat némi problémát, ennek ellenére hétfőn bízhatunk eredményes szereplésében.

Bob The King (12) legutóbb jó versenyt futott, viszont sajnos hiányzott még belőle egy kis levegő, mellyel foglalkozni kellett a munkák során. PSF-en jól mozog, viszont a gyeppel nem szabad ezt összetéveszteni.

Mille Sabords (8) első alkalommal futott 2000 méteren, akkor még nem volt rá képes, hogy messziről zárkózzon. Ezúttal más taktikával kell helyezkednie, de ha hétfőn sikerül elkapni a verseny ritmusát, ezúttal javíthat a legutóbbin.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!