Péntek este nem maradhat ki a TUTI! Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2019. 05. 10 – péntek

Pénteken Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenhat rutinos, hétéves és idősebb versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Kedvező lesz ma is a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Costa Haufor (4) – Class Action (7) – Contree d’Erable (1) – Azur des Caillons (9) – Coumba Kuky (12)

Costa Haufor (4) jó formának örvend, ezt bizonyítják tavaszi eredményei is. A 2100 méteres táv nem okozhat neki gondot és a startszáma is kedvező, ezért bízhatunk eredményes szereplésében.

Class Action (7) nagyon jó teljesítményt nyújtott az utolsó versenyében és a munkaformái is kiválók. Az autostartos indítás nem tartozik a kedvencei közé, de Jean-Michel Bazire-ral a sulkyban így is a főszereplők egyike lehet.

Contree d’Erable (1) nehéz feladatot kapott legutóbb, hiszen patkolva lépett pályára és a 9-es startpozícióból kellett indulnia. Pénteken bármi megtörténhet, munkaformái alapján komolyan számolni kell vele.

Azur des Caillons (9) legutóbb rendkívül erős mezőnyben állt starthoz, hogy topformában lépjen pályára a pénteki futamban. A 2100 méter tökéletes a számára és a 9-es starthely miatt sem kell aggódni.

Coumba Kuky (12) egy kifejezetten gyors ló, aki jelenleg jó formában van. Pénteken második sorból kell majd indulnia, de amennyiben minden a tervek szerint alakul, az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!