Csütörtökön is tedd próbára a szerencséd! Játssz és nyerj akár milliókat ma is a TUTI-val!

2019. 05. 09 – csütörtök

Csütörtökön Maisons-Laffitte ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves telivér csap össze. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Moral Gagnant (11) – Rumbo Norte (14) – Fira (4) – Amhurst (5) – Rovigo (8)

Moral Gagnant (11) utolsó futása nagyon jól sikerült, a 1,5kg-os engedmény sokat javított az esélyein. 2400 méteren még jobb teljesítményt várhatunk tőle, ha minden jól alakul, a győzelmet is megszerezheti.

Rumbo Norte (14) egy kedves kis ló, aki nagyon jól mozgott az utolsó versenyében. Munkaformái jók, csütörtökön ismét az első öt között végezhet.

Fira (4) Saint-Cloudban csak a tizedik helyen ért célba, hiba volna azonban ezen a számán elbírálni. A kanca formában van, a táv és a puha pálya is kedvez neki, így minden esélye megvan az első öt közé kerülésre.

Amhurst (5) visszatérése jól sikerült, hiszen pénzdíjas hetedik helyen ért célba. Csütörtökön hosszabb távon kell majd helytállnia, de a 6-os startbox miatt a győzelemre is jó eséllyel pályázik.

Rovigo (8) kapott némi pihenőt az utolsó téli futását követően, amit egy győzelemmel hálált meg. A csütörtöki futamban is számíthatunk rá, ebben az osztályban is számíthatunk rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!