A hét közepén is TUTI napod lehet, ha Kincsem+ szelvényt veszel! Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2019. 05. 08 – szerda

Szerdán Lyonból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2000 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér méri össze erejét. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Zilbio (6) – Fox Tin (10) – Zariyano (11) – Incampo (8) – Red Mountain (13)

Zilbio (6) kapott néhány pihenőnapot az utolsó futását követően, melynek eredményeképpen frissen és topformában várja a szerdai futamot.

Fox Tin (10) jó formában van és lovasával remek párost alkotnak. Bízhatunk eredményes szereplésében, csalódás lenne, ha nem az első öt között érne célba.

Zariyano (11) nagyon jól mozgott az utolsó versenyében, azóta pedig munkában tovább jött előre. Mentálisan és fizikálisan is csodálatos állapotban van, így szerdán odaérhet az első három hely valamelyikére.

Incampo (8) utolsó futása nem a tervek szerint sikerült, de remélhetőleg a 2000 méteres táv nem okozhat neki gondot. A győzelemre nincs sok esélye, azonban beleszólhat a pénzdíjas helyek sorsába.

Red Mountain (13) utolsó futása nem mérvadó. A ló jó formában van, a tréningek során kitűnően dolgozik. A 3-as startboxból indulva akár a győzelmet is megszerezheti.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!