Ha kedd, akkor is Kincsem+ TUTI! Nyerj ma is akár milliókat gyorsan és egyszerűen!

2019. 05. 07 – kedd

Kedden Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3100 méteres galopp síkversenyen tizenhét telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Palmerino (4) – Airfield Beauty (12) – Gipsy Song (6) – Diluvien (2) – Max la Fripouille (1)

Palmerino (4) rendkívül jól mozgott munkában, ez nagyon biztató. Lovasa is ajánlja, valamint ez a pálya az egyik kedvence, csalódás lenne, ha nem az elsőségért küzdene.

Airfield Beauty (12) jó fizikai állapotban van, ezért az esélyesek közé tartozik kedden. Az eddigiek alapján nem lehet rá panasz, még jobban kedvezne neki, ha kellemesen rugalmas lenne a talaj.

Gipsy Song (6) nem futott rosszul idei versenyeiben, most viszont már erősebb társaságba került, remélhetőleg sikerül felnőnie a feladathoz. A most kialakuló pályát nagyon kedveli, ez kedvez neki, egy szép helyezésre számíthatunk tőle.

Diluvien (2) a közelmúltban nem futott meggyőzően a kemény pályán, viszont a mostani időjárás kedvezővé tette a talajt. Minél rugalmasabb a futófelület, annál jobb a lónak, így akár a legjobb arcát mutathatja a keddi futamban.

Max la Fripouille (1) közel végzett legutóbb Longchamp-ban, mellyel jó benyomást tett idomárjára. A keddi versenyben viszont övé a top súly, ami nem könnyíti meg a helyzetét. Szereti ezt a pályát és jó formában van, bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!