Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 150 millió forint a jackpot a TUTI-ban? Játssz és nyerj ma is!

2019. 05. 05 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres ügetőversenyen Franciaország tizennyolc legjobb négyéves versenylova méri össze tudását. Rendkívül izgalmas verseny lesz, ráadásul ma a megnyerhető jackpot 150 millió forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Freyja du Pont (9) – Falcao de Laurma (15) – Fanina des Racques (14) – Feliciano (11) – Fakir du Lorault (16)

Freyja du Pont (9) kicserélt lóként mozog, mióta patkolatlanul fut. Az enghien-i győzelem után vasárnap is számíthatunk rá, de Falcao de Laurma (15) és Fakir du Lorault (16) jelenléte miatt ezúttal csak egy helyezésre mutatkozik esélye.

Falcao de Laurma (15) legutóbb csak egy jobb lótól kapott ki. Topformában van és a mezőny is megfelel a képességeinek, így csalódás lenne, ha nem az első három hely valamelyikén érne célba.

Fanina des Racques (14) csodálatos teljesítményt nyújtott Enghienben, korrigálva ezzel április 6-i kisiklását. Nem tartozik az egyszerű hajtások közé, de a kondíciója kitűnő, a verseny pedig nyílt, így beleszólhat az első három helyezés sorsába.

Feliciano (11) egy megbízható ló, aki az enghien-i referenciaversenyből is kivette a részét. A munkaformái kiválók, de csak a negyedik-ötödik helyre mutatkozik reális esélye.

Fakir du Lorault (16) Enghienben balszerencsésen futott, így hiba volna beskatulyázni őt. A ló jó formának örvend és patkolatlanul lép majd pályára. Vasárnap a győzelemért küzdhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!