Van egy TUTI tippünk az esős, hűvös szombatra! Játssz ma is Kincsem+ játékot és nyerj akár milliókat!

2019. 05. 04 – szombat

Szombaton ParisLongchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2000 méter, a startnál pedig tizenhat telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ficelle du Houley (1) – Kabir (6) – Zyzzyva (4) – Chill Wind (16) – Jungleboogie (12)

Ficelle du Houley (1) nagyon jól mozgott az utolsó fellépésén ugyanezen a pályán, azóta pedig kipihente a verseny fáradalmait. A 9-es startbox illeszkedik az állandó taktikájához, a tervek szerint most is várásra fogják lovagolni.

Kabir (6) visszatérése nagyszerűen sikerült és jelenleg is jó formának örvend. Szombaton idősebb és rutinosabb lovak között kell majd helytállnia, mégis bízhatunk eredményes szereplésében.

Zyzzyva (4) soha nem futott még ilyen hosszú távra, de munkaformái alapján a 2000 méteres táv sem okozhat neki gondot. Zsokéjával jó párost alkotnak, már csak abban kell reménykedni, hogy nem lesz túl mély a gyep.

Chill Wind (16) remek formában várja a szombati futamot és a beállítása is megfelelő, ezért is számíthatunk rá.

Jungleboogie (12) nagyon jó teljesítményt nyújtott az utolsó versenyében, bizonyítva ezzel, hogy versenyképes ebben a hendikep osztályban. Szombaton is jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!