Nincs péntek este Kincsem+ TUTI nélkül! Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2019. 05. 03 – péntek

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méteres ügetőversenyen csupán tizennégy hatéves és idősebb versenyló áll starthoz. Rendkívül kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Jerry Mom (8) – Caliu des Bosc (11) – Onceforall Face (1) – Davina du Capre (4) – Deux Etoiles Gede (12)

Jerry Mom (8) csodálatosan teljesített az utolsó fellépésén, ha valamivel szerencsésebb, a győzelmet is megszerezhette volna. A munkaformái kiválók és a 2100 méter is tökéletesen megfelel a számára.

Caliu des Bosc (11) jó futások után várja a péntek esti futamot. Második sorból kell majd indulnia, ennek ellenére jó eséllyel áll starthoz.

Onceforall Face (1) butaságot csinált Cordemais-ban, de diszkvalifikációja után nem mozgott rosszul. Jó képességű ló, aki patkolatlanul lép pályára pénteken és a startpozíciója is kedvező.

Davina du Capre (4) legutóbb az első öt között végzett volna, ha nem hibázik. Az autóstartos indítás nem kedvez neki, de pénteken patkolatlanul lép pályára és a mezőny is kedvez neki.

Deux Etoiles Gede (12) jó formának örvend és győzött már a nagypályán 2100 méteren. Esélyeit növeli, hogy pénteken patkolatlanul fog futni és Eric Raffin lesz a partnere, számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!