Majális és milliós nyeremény? Ez a szerdai Kincsem+ TUTI! Játssz ma is!

2019. 05. 01 – szerda

Szerdán Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenhat hároméves telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: High Cliff (2) – Cartes (3) – Tabellion (4) – Mille Sabords (9) – Showersofblessing (5)

High Cliff (2) márciusban megmutatta, hogy a 2100 méteres táv sem okozhat neki gondot. A puha pálya is megfelel neki, így magabiztosan várja a szerdai futam indítását.

Cartes (3) megbízhatóan teljesít, a fogadóknak szinte mindig számolni kell vele. A képességei alapján ebben az osztályban is megállja majd a helyét és a táv sem jelenthet számára problémát, ezért is bízhatunk eredményes szereplésében.

Tabellion (4) nagyon jó teljesítményt nyújtott a visszatérése alkalmával és jelenleg is remek formában van. A 2100 méteres táv ideális számára, így annak ellenére az első öt közé várható, hogy soha nem futott még hendikepben.

Mille Sabords (9) az istállója egyik kedvence, aki újra és újra megörvendezteti idomárját a jó futásaival. Április 16-án megmutatta, hogy ebben az osztályban is számolni kell vele és a gyeppálya sem okozhat neki gondot. Hozzá kell tenni azonban, hogy a 2100 méteres távval a képességei határait feszegetik.

Showersofblessing (5) versenyről versenyre fejlődik, amit március 22-én elért győzelme s bizonyít. A toulouse-i győzelme miatt 4,5kg-al magasabbra került a skálán, de másfél hosszas elsőségét látva, maradhatott még benne tartalék.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!