Borongós, hűvös az idő? Dobd fel a napodat egy TUTI-val és nyerj kedden is akár milliókat!

2019. 04. 30 – kedd

Kedden Saint Galmier-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2650 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenöt rutinos, hatéves és idősebb versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Chaud Devant (11) – Defi de Nay (2) – Cross Dairpet (14) – Chiva Julry (8) – Bosseuse Rush (6)

Chaud Devant (11) biztatóan mozgott a visszatérő versenyében, Reims-ben pedig bizonyította, hogy topformában van. A felkészítése maximálisan jól sikerült, kedden a győzelemért küzdhet.

Defi de Nay (2) legutóbb hibával kezdett, ennek tudható be, hogy csak a negyedik helyen ért célba. A ló jó formának örvend és a pálya is kedvez majd neki, így esélyesként áll starthoz.

Cross Dairpet (14) megbízhatóan teljesít és jó időket fut, ráadásul kedveli ezt a pályát. Helyzetét megint a térhátrány nehezíti, de a mezőny nem olyan erős, mint legutóbb volt. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Chiva Julry (8) Marseille-ben túl gyorsan kezdett, majd sokáig a spúr legelején kellett ügetnie, ami a végén megbosszulta magát. A pénteki zárómunkája alkalmával nagyszerűen mozgott, így kedden jó esélyekkel áll starthoz.

Bosseuse Rush (6) nincs még olyan jó formában, mint 2018 nyarán volt, de már közelít a topjához. Legutóbb szép győzelmet aratott és kedden is számíthatunk rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!