Megint hétfő van? Dobd fel egy TUTI-val, amivel ma is akár milliókat nyerhetsz!

2019. 04. 29 – hétfő

Hétfőn Bordeaux ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1600 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Qatar Bolt (11) – Rebel Lightning (9) – Falco Delavilliere (5) – Land of Mind (7) – Ascot Angel (1)

Qatar Bolt (11) jól mozgott a legutóbbi fellépésén. A pálya és a várható piha futófelület is kedvez neki, így minden adott az eredményes szerepléséhez.

Rebel Lightning (9) egy jó harmadik helyezés után várja a hétfői futamot. Bízzunk benne, hogy előbb-utóbb összejön a győzelem is, de a 16-os startbox miatt most nehéz feladat vár rá.

Falco Delavilliere (5) március 28-án nem azt hozta, ami tőle elvárható volt, de csodálatos formában van. Így annak ellenére számíthatunk rá hétfőn, hogy ezúttal idősebb lovakkal is meg kell majd küzdenie.

Land of Mind (7) legutóbb bizonyította, hogy a március 14-i kilencedik helyezése egyértelműen a külső startbox számlájára volt írható. A ló jó formában van, pénzdíjas helyen végezhet.

Ascot Angel (1) visszatérésre készül, a felkészítése jól sikerült. Tavaly megnyerte ezt a futamot és idén is hasonlót várhatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!