Akarsz gyorsan és egyszerűen 150 millió forintot nyerni? Akkor játssz vasárnap is a TUTI-val!

2019. 04. 28 – vasárnap – 150 millió forint Jackpot

Vasárnap ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1400 méter, a startnál pedig maximális mezőny, azaz tizennyolc telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ráadásul ma 150 millió forint a megnyerhető jackpot! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Rayon Vert (2) – Millfield (14) – Rominou (3) – Deemster (1) – Dark American (13)

Rayon Vert (2) versenyképes lesz a vasárnapi futamban. A ló jó formában van, csakúgy, mint legutóbbi győzelme alkalmával volt és a várható puha talaj sem okozhat neki gondot.

Millfield (14) visszatérése remekül sikerült, ennek megfelelően vasárnap is számíthatunk rá. A 2-es startbox miatt is optimisták lehetünk, esélyeit pedig tovább növelné, ha némi csapadéknak köszönhetően mély lenne a pálya.

Rominou (3) ott folytatta a 2019-es évet ahol tavaly abbahagyta. Vasárnap hendikepben kell majd helytállnia, de látva az idei futásait, optimisták lehetünk. A ló formában van és valamennyivel kevesebb súlyt kell cipelnie, ezért is bízhatunk eredményes szereplésében.

Deemster (1) tavaly győzni tudott ugyanezen a pályán, vasárnap azonban fel lesz neki adva a lecke, hiszen visszatérésre készül és topsúllyal kell futnia. Nehéz elhelyezni a mezőnyben, de a képességei alapján számíthatunk rá.

Dark American (13) csodálatos teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén, bizonyítva, hogy a 3,5kg-os pönalitás sem nyomta el. Ezt a pályát neki találták ki, ha nem lesz mély a futófelület, megint az első öt között végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!