Mindjárt itt a hétvége, gyorsabban telik az idő, ha csütörtökön is TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 04. 25 – csütörtök

Csütörtökön Compiegne ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp gátverseny hossza 3600 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves telivér várja, hogy összemérje erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Foja (2) – Montgeoffroy (1) – Miss de Boulko (7) – Feeling de Sivola (5) – Fally Jem (4)

Foja (2) legutóbb megmutatta, hogy jó formában van és ez a pálya is kedvez majd neki. Eddigi egyetlen győzelmét is itt aratta. Csütörtökön is számíthatunk rá, esélyeit növelné, ha kellően puha lenne a futófelület.

Montgeoffroy (1) legutóbb előrébb is végezhetett volna, mint a hatodik hely, mentségére szóljon, hogy először futott azon a pályán. Compiegne jobban kedvez majd neki és a formája is kiváló. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Miss de Boulko (7) nem egyszerű lovaglású ló. Legutóbb április 11-én versenyzett, így nem jutott túl sok ideje a pihenésre. Amennyiben hozza a tőle elvártakat, csütörtökön a főszereplők közé tartozhat.

Feeling de Sivola (5) nagyon jó teljesítményt nyújtott legutóbb és jelenlegi beállítása is tökéletes, így csütörtökön is pénzdíjas helyen végezhet.

Fally Jem (4) nagyon jól futott a visszatérő versenyében, ami egyben az első hendikepje is volt. Jó képességű ló, aki soha nem futott még ezen a pályán, de nagyszerű formában van, így csütörtökön is számíthatunk rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!