Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 04. 24 – szerda

Szerdán a Grand National du Trot negyedik állomásával jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín Beaumont de Lomagne lesz. A 2550 méteres alaptávú ügetőversenynek csupán tizennégy versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is rendkívül kedvező lesz, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dream de Lasserie (5) – Cap de Narmont (3) – Canular (2) – Elvis du Vallon (6) – Aldo d’Argentre (14)

Dream de Lasserie (5) könnyű győzelmet aratott Lyonban, ahol elsősorban azzal a céllal állt starthoz, hogy idomárhajtója meggyőződjön róla, milyen teljesítményre képes jobbkezes pályán. Szerdán alaptávról indulva minden esélye adott az eredményes szerepléshez.

Cap de Narmont (3) két szép győzelem után lép pályára szerdán. A tréningek során nem túl demonstratív, de ez korábban is jellemző volt rá. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Canular (2) három egymást követő győzelem után várja a szerdai futam indítását. A mezőny erős és ezúttal jobbkezes pályán kell majd helytállnia, de ez nem okozhat neki problémát. Franck Nivarddal összeszokott párost alkotnak, így ismét a főszereplők közé fognak tartozni.

Elvis du Vallon (6) legutóbbi hibája nagy csalódás volt. Szerdán jó esélyekkel áll starthoz, ha gond nélkül letudja az indulás utáni első métereket, az első öt között végezhet.

Aldo d’Argentre (14) szép győzelmet aratott április 7-én ugyanezen a pályán. A szerdai futamban ismét térhátrányból kell majd indulnia és a mezőny is nagyon erős, de a ló remek formában van. Odaérhet a dobogóra.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!