A Húsvétnak vége, de a Kincsem+ játék folytatódik! Nyerj kedden is milliókat gyorsan és egyszerűen!

2019. 04. 23 – kedd

Kedden Compiegne-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1800 méter, a startnál pedig maximális mezőny, azaz tizennyolc telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Passion Nonantaise (3) – Golden Rajsa (1) – Fuenteesteis (12) – Holdbacktheriver (13) – Beama (10)

Passion Nonantaise (3) a fejlődés jeleit mutatja, a szemellenzőnek köszönhetően a javulást láthatunk tőle. A szintetikus pálya jobban kedvez neki, de a keményebb gyep miatt kedden is számíthatunk rá.

Golden Rajsa (1) továbbra is tartja nagyszerű formáját. Ez a pálya kedvez neki, itt is nyert már Kincsem+ futamot és mellette szól az is, hogy előreláthatólag gyors lesz a futófelület. A pönalitás és a 62kg ellenére is számolni kell vele.

Fuenteesteis (12) a kedvezőtlen startbox ellenére is nagyon jól futott legutóbb. Kedden jobb formában áll majd starthoz, mivel az előző verseny sokat lendített a kondícióján. Esélyeit növelné, ha puhább lenne a pálya, de emiatt nem kell aggódni, jó futást várhatunk tőle.

Holdbacktheriver (13) visszatérése jól sikerült. A szezon végére kapott büntetés ellenére bizonyította, hogy továbbra is versenyképes maradt. Megtartotta kondícióját, ezért jó teljesítményt várunk tőle, de azért azt meg kell jegyezni, hogy az eddigi legjobb formáit kimondottan puha pályákon futotta.

Beama (10) nyerte az április 4-i osztott hendikep második részét és a pönalitás miatt kell most a verseny első részében starthoz állnia. A jó pálya és az 1800 méteres táv sem okozhat neki gondot, ezért nem lenne meglepetés, ha az első öt között végezne.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!