Milliókat hozhat a nyuszi, ha vasárnap is Kincsem+ TUTI.t játszol! Ne hagyd ki ma se!

2019. 04. 21 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 4700 méteres galopp akadályversenyen mammut mezőny, azaz tizenkilenc telivér áll starthoz, hogy összemérje erejét. Rendkívül izgalmas verseny lesz, hiszen egy hosszútávú akadályversenyen bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cocody du Banco (13) – Go For de Houelle (9) – Cheb de Kerviniou (18) – Accentus (3) – Cafertiti (4)

Cocody du Banco (13) beállítása 8kg-ot emelkedett az idei évben, de legutóbbi második helyezése is bizonyítja, hogy továbbra is jól áll a skálán. Vasárnap is számíthatunk rá, remélhetőleg az első helyen fog végezni.

Go For de Houelle (9) legutóbb a negyedik helyen ért célba, ami nem rossz eredmény, de ha gyorsabb lett volna a tempó, előrébb is végezhetett volna. Vasárnap is bízhatunk jó futásában, de egy ehhez hasonló nagy mezőnyben bármi megtörténhet.

Cheb de Kerviniou (18) tökéletesen ismeri az auteuil-i pályát és a vasárnapi futam mezőnye is megfelel a képességeinek. Valamivel puhább futófelület kedvezne neki, de a munkaformái alapján bízhatunk benne.

Accentus (3) visszatérése nagyon jól sikerült. A ló jó formának örvend, ami nagyban köszönhető annak, hogy zavartalanul alakult a felkészítése. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy idomárja két felhozó futást szeretett volna neki adni.

Cafertiti (4) biztatóan mozgott gáton, de már jó ideje erre a futamra készül. Jó esélyekkel ál vasárnap starthoz, mindenképpen számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!