Húsvét szombaton is játssz a TUTI-val! Legyél ma Te, aki milliókat nyer!

2019. 04. 20 – szombat

Szombaton Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2875 méter hosszú ügetőversenyen csupán tizenhárom versenyló méri össze tudását. Rendkívül kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Freyja du Pont (5) – Ferreteria (13) – Fleche Bourbon (6) – Fame And Fortune (3) – Fanina des Racques (7)

Freyja du Pont (5) szép győzelmet aratott április 6-án, új egyéni rekordot ügetve. Idomárhajtóját is meglepte a jó teljesítményével, mert a tréningek során nem hozta, amit elvártak tőle. A ló formában van és az enghien-i pálya sem okozhat neki gondot.

Ferreteria (13) biztatóan mozgott az április 6-án megrendezett referencia futamban, ahol sokáig diktálta a tempót a mezőnynek. Az enghien-i pálya sokkal inkább kedvez majd neki, amennyiben hajtójának sikerült belőle kihozni a maximumot, a főszereplők közé fog tartozni.

Fleche Bourbon (6) visszatérése maximálisan jól sikerült, szombaton pedig újabb jó futást remélhetünk tőle, mert az engien-i pálya karakterisztikája kedvez majd a kancának. Az ellenfelek erősek, közülük is kiemelkedik azonban Freya du Pont (5).

Fame And Fortune (3) legutóbbi harmadik helyezése feledtette a március 23-án történteket. Szombaton is hasonló mezőnyben kell helyt állnia és az enghien-i pálya is kedvez neki, így patkolatlanul a főszereplők közé tartozhat.

Fanina des Racques (7) legutóbbi hibája rendkívül bosszantó, hiszen a befutóra még az élbolyban fordult. Az enghien-i pálya nem okozhat neki gondot, amennyiben gond nélkül letudja a startot, az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!