Kezdd a hosszú hétvégét akár milliókkal a zsebedben! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 04. 19 – péntek

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen csupán tizennégy versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátrányból indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is roppant kedvező lesz, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Calou Renardiere (7) – Chica de Joudes (14) – Drole de Jet (10) – Dimmidisia (8) – Detroit Castelets (12)

Calou Renardiere (7) legutóbb csak az ötödik helyen ért célba, mert hajtója a verseny bizonyos szakaszaiban túl sokat kért tőle. A ló jó formában van és alaptávosként várja a starthoz, így jó eséllyel áll starthoz a péntek esti futamban.

Chica de Joudes (14) egy hete a befutóban ugrotta el magát, amikor épp Cleangame-el csatázott. A péntek esti futamban patkolva lép majd pályára, de ez semmit nem von majd le az esélyeiből.

Drole de Jet (10) több, mint egy év kihagyás után tért vissza tavaly novemberben, így hosszabb időre volt szüksége ahhoz, hogy formába kerüljön. Péntek este ideális feltételek mellett áll starthoz, ezért csalódás lenne, ha nem az első öt között érne célba.

Dimmidisia (8) minimális különbséggel csúszott le a győzelemről az április 5-i Kincsem+ futamban. Hajtója nagyot hibázott azzal, hogy nem csukta le a szemellenzőjét. A ló jó formában van és a feltételek is kedvezők számára, ezért Chica de Joudes (14) mögött ő is odaérhet az első öt közé.

Detroit Castelets (12) visszatérése csodálatosan sikerült, munkában pedig további javulást mutatott. A ló remek formában van, így nem kell aggódni amiatt, hogy pénteken 25 méteres térhátrányt kell majd ledolgoznia. Jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!