A hét utolsó munkanapján is tedd próbára a szerencséd! Játssz és nyerj ma is akár milliókat a TUTI-val!

2019. 04. 18 – csütörtök

Csütörtökön Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méteres galopp síkversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc négyéves telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Folle Passion (17) – Gyroso (1) – Banoush (5) – El Manifico (13) – Jizellita (3)

Folle Passion (17) visszatérése nem sikerült, ezt viszont sikerült már a sokadik alkalommal feledtetni. A 14-es startboxból fog indulni, ami nem a legjobb, de a hosszú táv miatt mégsem kell tőle tartani. Ezen a szinten versenyképes ló.

Gyroso (1) remek harmadik hellyel tért vissza, ez komoly javulás a bemutatásakor elért számához képest. Ezúttal nyugodt versenyzéssel kell majd okosan helyezkednie, így képes lehet tudása legjavát adni. Ott a helye a végelszámolásánál.

Banoush (5) az utóbbi időben messze elmaradt a visszatérésekor látottaktól, igaz nem volt igazán könnyű verseny sem. Remélhetőleg sikerül jó startszámot kapnia, ez egy ilyen versenyben sokat számíthat. Ha minden rendben megy, csütörtökön bármire képes lehet.

El Manifico (13) herélésen esett át a téli pihenő időszakban, remélhetőleg ez majd segíteni fog a koncentrációjában. A családjában jó lovakat találni és benne is van még tartalék. Remek munkák után várja a csütörtöki startot, bízhatunk eredményes szereplésében.

Jizellita (3) 4kg-os büntetést kapott legutóbbi hendikepben szerzett győzelméért, ami nagyon sok. Azóta küzd, hogy visszatérjen, ez azonban még nem jött össze. Mindentől függetlenül jó futást várunk tőle, mert kondíciója nagyszerű, de reális esélye csak helyezése mutatkozik.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!