Szerencsés szerdát szeretnél? Akkor játssz a TUTI-val, nyerj gyorsan és egyszerűen!

2019. 04. 17 – szerda

Szerdán Cordemais ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2825 méteres alaptávú ügetőversenynek maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Docteur d’Erable (8) – Calaska de Guez (12) – Concerto Royal (6) – Charly de l’Aunay (11) – Clara Maza (5)

Docteur d’Erable (8) formája sokat javult a novemberi visszatérése óta, nagyon megérdemelne már egy győzelmet. Szerdán zavartalan verseny esetén az első öt közé várható.

Calaska de Guez (12) április 6-án elért negyedik helyezésének értékét jelentősen növeli, hogy a 18-as starthely miatt csak igen későn tudott kibontakozni. A ló kirobbanó formában van és a mezőny is megfelel a képességeinek, így annak ellenére számíthatunk rá szerdán, hogy ezen a pályán rendkívül nehéz a térhátrányt ledolgozni.

Concerto Royal (6) fantasztikus formában van, amióta idomárja változtatott a tréningmódszerén. Az utolsó futása óta erre a versenyre készült, mivel győzött már ezen a pályán. A szokásos taktikának megfelelően várásra fogják hajtani, ha minden a tervek szerint alakul, az első öt között fog végezni.

Charly de l’Aunay (11) február 19-i tizedik helyezése nem tükrözi a valós tudását, mert a verseny utáni napon már egyértelműen betegség jelei látszódtak rajta. Némi pihenőt követően a ló újra topformában van, ezért is számíthatunk rá szerdán.

Clara Maza (5) nagyon jól futott Angers-ben, pedig a 8-as starthely miatt rendkívül nehéz feladatot kapott. Szerdán újfent patkolatlanul lép pályára, ahogy azt legutóbb is tette. Bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!