Egy gyors versenyt keddre? Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2019. 04. 16 – kedd

Kedden a varázslatos Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig csupán tizennégy fiatal, hároméves telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Rendkívül kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Inattendu (11) – Swing The Star (2) – Mister Vancouver (6) – Nuala (7) – Last Edition (3)

Inattendu (11) biztatóan mozgott a pályafutása első hendikepjében és csak minimális különbséggel maradt le a győzelemről. Kedden is jó eséllyel pályázik a győzelemre.

Swing The Star (2) legutóbb csak a negyedik helyen ért célba, ami idomárja hibája volt, ugyanis nem megfelelő utasítást adott lovasának. Kedden bízhatunk eredményes szereplésében.

Mister Vancouver (6) megtalálta a helyét a hendikepekben. Kedves kis ló, aki jó futások után várja a keddi versenyt, de persze az eredményes szerepléshez elengedhetetlen lenne, hogy kedvezően alakuljon számára a verseny lefolyása.

Nuala (7) visszatérésre készül, de szinte biztos, hogy jó formában lép pályára az idei első fellépésén. Zsokéja személye is mellette szól, így annak ellenére is számíthatunk rá, hogy soha nem futott még szintetikus borításon.

Last Edition (3) győzelemmel indította a 2019-es évet, ezt követően azonban várakozás alatt teljesített egy Class 1-es versenyben. Kedden az első hendikepjében áll starthoz, pénzdíjas helyen végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!