Kezdd jól a rövid hetet! Játssz és nyerj ma is akár milliókat a TUTI-val!

2019. 04. 15 – hétfő

Hétfőn Maisons-Laffitte ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2100 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat ötéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Imprimeur (11) – Pascasha d’Or (4) – Zariyano (16) – Jacksun (14) – Hout Bay (2)

Imprimeur (11) nagyon jól mozgott az utolsó versenyében, ezért teszik próbára hétfőn is a tudását. A ló kirobbanó formában van és a startboxok sorsolásából is jól jött ki, ráadásul a várható gyors pálya is kedvez majd neki.

Pascasha d’Or (4) kapott némi pihenőt a januári győzelmét követően. A felkészítése jól sikerült, a tréningek során jól dolgozott. Papíron jól áll a skálán, de egy ehhez hasonló nagy mezőnyben némi szerencsére is szüksége lesz a végső sikerhez.

Zariyano (16) visszatérése annak ellenére jól sikerült, hogy csak a nyolcadik helyen ért célba, mert biztatóan mozgott. Hétfőn további javulást várhatunk tőle, esélyeit növeli, hogy fél kg engedményt kapott a handikepperektől, ami tényleg sokat segíthet rajta.

Jacksun (14) nagyon jól futott az utolsó versenyében, ugyanebben a hendikep osztályban. Hétfő délután is számíthatunk rá, hiszen a feltételek majdnem tökéletesek számára, de jobb lenne, ha valamivel puhább lenne a futófelület.

Hout Bay (2) szüksége volt egy felhozó versenyre, remélhetőleg ezúttal sokkal jobb teljesítményt fog nyújtani. A helyzete most sem tűnik egyszerűnek, de némi csapadék javítaná az esélyeit.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!