Akarsz akár 150 millió forintot nyerni? Akkor nincs más dolgod, csak vasárnap is TUTI-t játszani!

2019. 04. 14 – vasárnap

Vasárnap ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3100 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Astronomy Alfred (15) – Magical Forest (2) – Vasy Sakhee (7) – Zambeso (3) – Souvigne (9)

Astronomy Alfred (15) jó formában van és bár a nantes-i győzelme miatt 2kg-al magasabbra került a hendikep skálán, vasárnap is jó esélyekkel áll starthoz.

Magical Forest (2) megérdemelt győzelmet aratott a március 19-i Kincsem+ futamban. A hendikepperek pönalitása miatt ezúttal nehezebb feladat elé néz, de továbbra is jó formában van és a várható gyors gyep is kedvez majd neki.

Vasy Sakhee (7) pihenéssel töltötte a téli hónapokat, de nagyon jól mozgott a visszatérő versenyében. A gyors pálya nem okozhat neki gondot, ezért vasárnap akár a győzelmet is megszerezheti.

Zambeso (3) márciusban elért negyedik helyezése meglepetés volt, de tegyük hozzá, hogy a verseny lefolyása tökéletesen alakult számára. Vasárnap ha minden jól alakul, ismét az első öt között végezhet.

Souvigne (9) csodálatos teljesítményt nyújtott az utolsó futása alkalmával és a vasárnapi futamot is nagyszerű formában várja. A szintetikus borítás jobban kedvezne neki, de ennek ellenére bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!