Dobd fel a borongós szombatot egy TUTI-val! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 04. 13 – szombat

Szombaton Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen rendkívül kis mezőny, csupán tizenhárom versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 illetve 50 méter hátrányból indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám pedig nagyon kedvező lesz, hiszen csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cleangame (11) – Chica de Joudes (5) – Ble du Gers (9) – Bel Avis (7) – Anzi des Liards (8)

Cleangame (11) munkaformái kiválók. Szombaton patkolva áll majd starthoz és mindent meg fog tenni azért, hogy legyőzze a 25 méter előnnyel induló Chica de Joudes-t (5).

Chica de Joudes (5) kirobbanó formában van és nem tartozik a nehéz hajtások közé. A szombati futamban patkolatlanul áll majd starthoz, alaptávról indulva a győzelmet is megszerezheti.

Ble du Gers (9) egy kőkemény ló, aki csak minimális különbséggel maradt le a győzelemről március 23-án. 2018 szeptembere óta mindig az első két hely valamelyikén ért célba, remélhetőleg ez a nagyszerű sorozat szombaton is folytatódik.

Bel Avis (7) nagyon jó teljesítményt nyújtott az utolsó versenyében, ha valamivel szerencsésebb, előrébb is végezhetett volna, mint az ötödik hely. Szombaton az első öt közé várható.

Anzi des Liards (8) nagyon jól futott március 23-án, ahol csak a Cleangame (11) és Ble du Gers (9) duó tudta megelőzni. A szombati futamban 25 méter hátrány nehezíti a feladatát, amennyiben azonban minden a tervek szerint alakul, ismét az első öt között fog végezni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!