Legyen fergeteges péntek estéd a TUTI-val! Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2019. 04. 12 – péntek

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügetőversenynek tizenhat rutinos, hétéves és idősebb francia tenyésztésű versenyló vág neki. Izgalmas verseny lesz és a létszám és kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Canular (15) – Cetus de Tilou (8) – Coumba Kuky (10) – Bayokos Atout (11) – Baron du Goutier (6)

Canular (15) két szép győzelem után várja a péntek esti futamot. A ló topformában van, hajtójával pedig nagyszerű párost alkotnak, ezért akár a triplázás is összejöhet neki.

Cetus de Tilou (8) továbbra is jó formában van. Az utolsó verseny alkalmával is jól mozgott, de előrébb is végezhetett volna, mint a harmadik hely. Péntek este kedvező feltételek mellett várja az indítást, ezért jó eséllyel pályázik a győzelemre.

Coumba Kuky (10) nagyon jó teljesítményt nyújtott az április 5-i futamban és a péntek esti versenyt is ideális feltételek mellett várja. Érdemes vele számolni, az első öt közé várható.

Bayokos Atout (11) csodálatos formában van, amit a március 30-án Lavalban elért győzelme is bizonyít. Pénteken jó képességű lovakkal kell majd megküzdenie, ennek ellenére a főszereplők közé tartozhat.

Baron du Goutier (6) április 5-én megmutatta, hogy minden visszatért a normális kerékvágásba. Pénteken nagyon jó képességű hétévesekkel kell majd megküzdenie, mégis beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!