Csütörtökön is tedd próbára a szerencséd! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2019. 04. 11 – csütörtök

Csütörtökön Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp gátverseny hossza 3900 méter, a startnál pedig maximális mezőny, azaz tizennyolc telivér várja, hogy összemérje erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Yellow Field (15) – Myboy (12) – Beaute Promise (8) – Desaguadero (14) – Eniocanto (13)

Yellow Field (15) felhozóversenye csodálatosan sikerült, megmutatta, hogy továbbra is remek formában van. Ezúttal hasonló képességű lovakkal kell farkasszemet néznie, így természetesen a győzelem a célja, de egy jobb helyezéssel is beéri.

Myboy (12) legutóbb belekeveredett egy bukásba, ami meglehetősen visszavette abban a futamban, de még így is pénzért futott. Sok maradt benne, ezért természetesen most is jó futásra számíthatunk tőle, ha verseny közben minden rendben megy, az első helyekért kell küzdenie.

Beaute Promise (8) ezen a szinten még a kezdők közé tartozik, tapasztalatra van szüksége, mégis érdemes most itt kipróbálni őt. Nem lenne baj, ha esne egy kis eső, mert nagyon szívesen megy puha pályán és ez növelné az esélyeit.

Desaguadero (14) remekül szerepelt a legutóbbi akadályversenyében, szerencsére sikerült nyernie. A téli teljesítményét alapul véve csütörtökön főszerepet játszhat.

Eniocanto (13) kiegyensúlyozottan teljesít ezen a szinten, megérdemelne már egy győzelmet. Fontos számára a rugalmas futófelület, ha mégis kemény lenne a pálya, az megnehezíti a feladatát. Bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!