Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 04. 10 – szerda

Szerdán a Grand National du Trot következő állomása a Kincsem+ futam, a helyszín Lyon lesz. A 3250 méteres alaptávú ügetőversenyen tizennégy kiváló francia tenyésztésű versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátrányból indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám pedig rendkívül kedvező lesz, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Colt des Essarts (6) – Eclipse Danica (7) – Ceylan Dairpet (12) – Celin de Morge (13) – Cyriel d’Atom (5)

Colt des Essarts (6) némi pihenő után március közepén tért vissza, azzal a céllal, hogy felkészüljön a GNT lyoni állomására. A jobbkezes pálya kedvez neki és alaptávosként várja az indítást, így szerdán a győzelemért fog küzdeni.

Eclipse Danica (7) jól mozgott az utolsó versenyében, de idomárja úgy érezte, környezetváltozásra van szüksége. Szerdán csodálatos feltételek mellett áll starthoz, csalódás lenne, ha nem az első három hely valamelyikén érne célba.

Ceylan Dairpet (12) megérdemelt némi pihenőt a tavalyi csodálatos éve után. A visszatérése jól sikerült, azóta pedig tovább jött előre. A jobbkezes pálya növeli az esélyeit és a hosszabb táv sem okozhat neki gondot, győzni jött Lyonba.

Celin de Morge (13) munkaformái kiválók. A lyoni pálya kedvez neki és a táv sem okozhat neki gondot, épp ezért a térhátrány ellenére is az első öt közé várható.

Cyriel d’Atom (5) az ötödik helyen ért célba, ami nem rossz eredmény. A tréningek során jól dolgozik és a táv is ideális számára, ezért szerdán az első öt között van a helye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!