Indítsd jól a heted! Játssz hétfőn is a TUTI-val és vágd zsebre a millókat gyorsan és egyszerűen!

2019. 04. 08 – hétfő

Hétfőn a varázslatos Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2400 méter, a startnál pedig tizenhat telivér várja, hogy összemérje erejét. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Guanacaste (7) – Magic Pivotal (3) – More Than This (1) – Shamsabad (11) – Show The Way (4)

Guanacaste (7) legutóbb előrébb is végezhetett volna, mint a negyedik hely, ha a befutóra fordulva valamivel közelebb helyezkedik az élbolyhoz. Hétfőn más taktikával fogják lovagolni, ismét az első öt között végezhet.

Magic Pivotal (3) jó formában van, amit utolsó futása is bizonyít. Hétfőn visszatér gyepre, ami nem okozhat neki gondot és a 2400 méteres táv is ideális számára, így nem lenne meglepetés, ha most veszítené el nyeretlenségét.

More Than This (1) számára hosszúnak bizonyult a 3200 méteres táv és a szintetikus pálya, ezért is vették vissza a távját és fut újra gyepen. A ló jó formának örvend, hétfőn a győzelmet is megszerezheti.

Shamsabad (11) igen karakteres telivér, minden tekintetben nehéz eset, nem tartozik a könnyű lovaglások közé. A hétfői futamot jó futások után várja, de november óta kizárólag szintetikus pályán versenyzett, ami okozhat némi problémát.

Show The Way (4) nagyon jól mozgott Saint-Cloud-ban és jelenleg is remek formának örvend. A hétfői futamban ismét számíthatunk rá, esélyeit növelné, ha kellően puha lenne a pálya.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!