A vasárnapi ebéd mellé pont jól jön egy TUTI! Játssz és nyerj ma akár 300 millió forintot!

2019. 04. 07 – vasárnap – 300 millió forint jackpot

Vasárnap ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2400 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 300 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dalvini (10) – Max la Fripouille (1) – As des Flandres (16) – Edington (4) – Sarendam (6)

Dalvini (10) március 17-én mély pályán tért vissza és pénzdíjas ötödikként ért célba Saint-Cloudban. Vasárnap délután további javulást várunk tőle, ami alapján a győzelemre is esélyes lehet.

Max la Fripouille (1) 2kg pönalitást kapott a cagnes-sur-mer-i győzelme miatt és további fél kg-ot a legutóbbi negyedik helyezése nyomán. Vasárnap a topsúly ellenére is számíthatunk rá.

As des Flandres (16) visszatérése remekül sikerült és amennyiben nem lesz mély a futófelület, vasárnap is megállja majd a helyét. A mezőny erősebb a legutóbbinál, de a 2400 méteres táv nem jelent számára problémát és a kis súly is javítja az esélyeit.

Edington (4) utolsó futását el kell felejteni. A milánói Group 2-es futamban elért második helyezése miatt magasra került a skálán, azóta viszont 7kg engedményt kapott, esélyeit pedig tovább növeli, hogy a várható puha futófelület kedvez neki.

Sarendam (6) jó formában van, utolsó futása jól sikerült. A mély pálya kedvezne neki leginkább, de legalább vasárnap nem lesz kemény a futófelület. Bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!