Ne szegje kedved a kissé borongós szombat! Játssz a TUTI-val és nyerj ma is milliókat!

2019. 04. 06 – szombat

Szombaton is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2700 méter, a startnál pedig tizenhat rutinos, hatéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Looking Superb (4) – Tessy d’Ete (7) – Cicero Noa (2) – Abydos du Vivier (12) – Coach Franbleu (10)

Looking Superb (4) legutóbb csak a harmadik helyen ért célba, de futásával elégedettek lehetünk. A szombati futamban idomárhajtója, Jean-Michel Bazire fogja hajtani, négy lova közül ő képviseli a legjobb esélyt.

Tessy d’Ete (7) december óta remek formában van és a szombati futam mezőnye is megfelel a képességeinek, ezért jó esélyekkel áll starthoz.

Cicero Noa (2) versenyről versenyre fejlődik, mentálisan és fizikálisan is jó formának örvend. Szombaton erős mezőnyben kell helytállnia, mégis számolni kell vele.

Abydos du Vivier (12) csodálatos teljesítményt nyújtott a téli meetingen. A lavali eredménye nem mérvadó, mert 50 méteres hátrányból indult és patkolva futott. Looking Superb (4) jobb esélyt képvisel nála, de ő sem fog csalódást okozni.

Coach Franbleu (10) téli futásai nagyon jól sikerültek, ez volt az eddig legjobb meetingje. A formája most is csodálatos, pénzdíjas helyre várható szombaton.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!