Pénteken is legyen szerencséd a TUTI-val! Játssz és nyerj ma is milliókat!

2019. 04. 05 – péntek

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2700 méteres ügetőversenyen tizenöt rutinos, hatéves és idősebb versenyló méri össze erejét. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Calou Renardiere (10) – Capella de Vrie (15) – Coumba Kuky (6) – Destin Carisaie (2) – Dimmidisia (12)

Calou Renardiere (10) fantasztikus teljesítményt nyújt, amikor patkolatlanul áll starthoz, ezt idén már két győzelemmel sikerült bizonyítania. Kedveli a vincennes-i kispályát, triplázása is elképzelhető.

Capella de Vrie (15) időnként hibázik, amennyiben viszont nincs gond a lábsorrendjével, jó teljesítményt szokott nyújtani. Nem hagyta ki a telet, egész végig versenyzett, két sikert és egy helyezést is begyűjtött. Hajtója jól ismeri, pénteken is jó futást várunk tőle.

Coumba Kuky (6) kiválóan regenerálódott a télen, idei legjobbja pedig egy második hely volt ezen a pályán 2100 méteren. Egy hónappal később kiváló negyedik lett, pénteken pedig patkó nélkül lép pályára. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Destin Carisaie (2) szereti ezt a pályát és különösen ezt a vonalvezetést. Télen elég sok pihenőt kapott, így most tökéletesen felfrissült állapotban futhat, emiatt pénteken küzdelembe kerülhet.

Dimmidisia (12) nagyon jól versenyzett a dél-francia pályákon. Gyakran utazott már Vincennes-ba, ahol jó eredményeket ért el, különösen a november 18-i versenyben ahol harmadik lett. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!