Ez nem április elsejei tréfa! Játssz és nyerj a TUTI-val milliókat!

2019. 04. 01 – hétfő

Hétfőn a varázslatos Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1900 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves és idősebb kanca várja, hogy összemérje gyorsaságát. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Golden Rajsa (2) – Passion Nonantaise (1) – Majura (7) – Land of Fire (14) – Vespera (8)

Golden Rajsa (2) visszatérése nem az elvártak szerint sikerült, de sokat profitált a versenyből. A hétfői futamot már topformában várja, zavartalan verseny esetén az első öt között fog végezni.

Passion Nonantaise (1) nagyon jól mozgott az utolsó versenyében, ami a jól megválasztott taktikának köszönhető. Hétfőn valamivel hosszabb távon kell majd helytállnia, de felkészítése jól sikerült és bizonyított már 1900 méteren.

Majura (7) visszatérése jól sikerült, ez a pénzdíjas hetedik hely is bizonyítja, hogy továbbra is jól áll a skálán. A hétfői futamot csodálatos kondícióban várja, így komolyan számolni kell vele.

Land of Fire (14) mentálisan és fizikálisan is jó formában van, kondíciója remek. Soha nem futott még ehhez hasonló erős hendikepben, de emiatt nem kell aggódni, bízhatunk eredményes szereplésében.

Vespera (8) legutóbb messzi tizedékként végzett, ami a rendkívül mély pálya számlájára írható. A szintetikus borítás jobban kedvez majd neki és a táv is ideális számára, így a valós tudását várhatjuk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!