Vasárnap se felejts el TUTI-t játszani! Nyerj ma akár 150 millió forintot a jackpottal!

2019. 03. 31 – vasárnap

Vasárnap Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3600 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhat telivér várja, hogy összemérje tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kefvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bowler Hat (2) – Montgeoffroy (4) – Fuji Flight (7) – My Kalores (10) – Notorius (3)

Bowler Hat (2) nagyon jól futott a legutóbb, persze még sokat kell tanulnia az auteuil-i pályáról. Előbb-utóbb megnyer egy hasonló versenyt, mint a vasárnapi, így esélyeként áll starthoz.

Montgeoffroy (4) istállója egyik kiválósága, akihez idomárja nagy reményeket fűz. Soha nem futott még ezen a pályán, ami hátrányt jelent egy ehhez hasonló mezőnyben, de ez nem okozhat neki gondot.

Fuji Flight (7) visszatérése jól sikerült, a tréningek során nem túl demonstratív, így nem könnyű meghatározni, milyen formában van. Ennek ellenére jó futást várunk tőle.

My Kalores (10) beállítása jó, amit legutóbbi harmadik helyezése is bizonyít. Mégis vasárnap sokkal nehezebb feladat elé néz, mert a pálya keményebb lesz annál, mint a hónap elején volt.

Notorius (3) remekül futott a március elején megrendezett referencia versenyben, de egy kisebb hiba miatt csak az ötödik helyen végzett. Vasárnap is számíthatunk rá, esélyesként lép pályára.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!