Szombaton is legyen szerencséd! Játssz és nyerj milliókat a Kincsem+ TUTI-val!

2019. 03. 30 – szombat

Szombaton Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig maximális mezőny, azaz tizennyolc négyéves és idősebb telivér várja, hogy összemérje erejét. Izgalmas verseny lesz, ma se hagyd ki a TUTI-!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Irish Emperor (5) – Land of Mind (6) – Barodar (9) – Nosdargent (8) – Park Tower (10)

Irish Emperor (5) rengeteget fejlődött az elmúlt hónapokban, mintha nem is ugyan az a ló lenne, aki tavaly volt. Szombaton 1600 méteren kell majd helytállnia, de ha kellően nyugodt és koncentrált lesz, ezen a távon is a főszereplők közé tartozhat.

Land of Mind (6) visszatérésével annak ellenére elégedettek lehetünk, hogy csak a kilencedik helyen ért célba. A gyeppálya nem jelenthet számára akadályt, szombaton érdemes vele számolni.

Barodar (9) Cagnes-sur-Mer-ben nem a valós tudásának megfelelően teljesített, ezt a Chantilly-ban elért ötödik helyezése is bizonyítja. A 4-es startbox miatt kedvező helyzetben van, bízhatunk eredményes szereplésében.

Nosdargent (8) legutóbb megmutatta, hogy jó formában van. A gyeppálya jobban kedvez neki, mint a szintetikus borítás, ezért szombaton is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Park Tower (10) tavaly nem tudott maradandót alkotni ebben az osztályban, viszont soha nem állt még ennyire alacsonyan a hendikep skálán. Szombaton visszatérésre készül, de jó esélyekkel áll starthoz.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:25-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!