Ha péntek este akkor Kincsem+ TUTI! Tedd próbára a szerencséd ma is és nyerd meg a milliókat!

2019. 03. 29 – péntek

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat versenyló méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Angle of Attack (12) – Christo (1) – Usain Henna (8) – Pythagoras Face (3) – Carlo de Carsi (7)

Angle of Attack (12) egy remek képességekkel rendelkező ügető, aki nagyszerűen teljesített a téli-meetingen. A 2100 méteres táv tökéletes megfelel számára és a vincennes-i kispálya se jelenthet számára gondot, így pénteken a győzelemért fog futni.

Christo (1) nagyszerűen telelt a francia Riviérán, jó formáját pedig Lavalra is átmentette. Pihenten és felkészülten várja a pénteki futamot, jó eséllyel lép pályára.

Usain Henna (8) kirobbanó formában várja a péntek esti futamot. A 2100 méteres táv kedvez neki, így jó eséllyel pályázik a második vagy a harmadik helyezésre.

Pythagoras Face (3) pályafutása jól indult, de az elmúlt években halványabban teljesített. Az első francia versenyében pénzdíjas ötödik lett négy hónapos kihagyás után, másodjára pedig javulást várunk tőle, mivel patkolatlanul áll majd starthoz.

Carlo de Carsi (7) cagnes-sur-mer-ben ha valamivel szerencsésebb, legalább egyszer győzni tudott volna. A ló mentálisan és fizikálisan is jó formának örvend, esélyeit pedig a 2100 méteres táv is növeli.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!