Csütörtökön se felejts el TUTI-t játszani! Nyerj ma is akár milliókat gyorsan és egyszerűen!

2019. 03. 28 – csütörtök

Csütörtökön a varázslatos Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1300 méter, a startnál pedig tizenhat telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas és gyors verseny lesz, ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Time To Fly (2) – Baileys Balle (11) – Falco Delavilliere (7) – Red Torch (3) – La Magicienne (12)

Time To Fly (2) egy megbízható telivér, aki mindig kihozza magából a maximumot. A visszatérése remekül sikerült, csütörtökön számolni kell vele.

Baileys Balle (11) jó futások után várja a csütörtöki futamot. A munkaformái kiválók és az 1300 méter sem okozhat számára gondot, mert egy rendkívül gyors lóról beszélünk. A mezőny kimondottan erős, mégis az esélyesek közé tartozik.

Falco Delavilliere (7) nagyon jól mozgott a visszatérő versenyében. A ló formában van és az 1300 méteres táv miatt sem kell aggódni, mert egy rendkívül gyors lóról beszélünk.

Red Torch (3) sokat fejlődött az elmúlt hónapokban, amit visszatérése alkalmával is bizonyított. Csütörtökön további javulást remélhetünk tőle, ami alapján ebben a mezőnyben is a főszereplők egyike lehet.

La Magicienne (12) cagnes-sur-mer-i győzelemi miatt 6kg-al került magasabbra a skálán, mégis jó teljesítményt nyújtott a március 14-i osztott hendikep második részében. Az 1300 méter miatt nem kell aggódni, csütörtökön is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!