Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019.03.27 – szerda

Szerdán a Grand National du Trot következő állomása a Kincsem+ futam, a helyszín Marseille lesz. A 3000 méteres ügetőversenyen tizenhat ötéves és idősebb, francia tenyésztésű ügető méri össze tudását, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv nyerő  lehet a befutásnál. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Elvis du Vallon (7) – Calaska de Guez (4) – Bulle de Laumont (11) – Cash des Caillons (1) – Black Jack From (8)

Elvis du Vallon (7) legutóbb a győzelmet is megszerezhette volna, ha nem hibázik. Jó képességű ló, de nem egyszerű hajtás. Papíron első esélyt képvisel, ellene szól azonban, hogy a fordulóstartos indítás nem kedvez neki.

Calaska de Guez (4) álomszerű beállításból várja a szerdai futamot és hajtójával is jó párost alkotnak. A mezőny erős, de patkolatlanul kimondottan jó eséllyel áll starthoz.

Bulle de Laumont (11) csodálatos formában van, ahogyan azt eredményei bizonyítják. A szerdai futamban is az első öt közé várható, de a térhátrány miatt a győzelemre kevés az esélye.

Cash des Caillons (1) nagyon jó eredményeket ért el Cagnes-sur-Mer-ben. A szerdai futamban várásra lesz hajtva, ha zavartalanul alakul a versenye, az első öt között fog végezni.

Black Jack From (8) sajnálatos hibát vétett Lavalban is, mégis jó benyomást tett hajtójára. A szerdai futamban csodálatos a beállítása és a mezőny is megfelel a képességeinek.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!