Kedden is lehet szerencséd, ha Kincsem+ TUTI-t játszol!

2019. 03. 26 – kedd

Kedden Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2000 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves telivér várja, hogy összemérje erejét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Zillione Sun (15) – Banoush (7) – Zilbio (6) – Folle Passion (16) – Sayann (1)

Zillione Sun (15) jól futott az idei visszatérésekor, talán az utolsó 100 méter volt sok így elsőre. Nagyon jó munkákkal sikerült készíteni, ami külön öröm, hiszen a keddi Kincsem+ futam volt vele a fő cél. Ha minden jól megy, küzdelembe várható a győzelemért.

Banoush (7) külső startszámot kapott legutóbb, így a taktikáját ennek fényében határozta meg idomárja, nem szerette volna már az elején túlerőltetni, így hátra helyezkedett. Ennek ellenére nagyon bátor versenyzéssel ötödik lett, mellyel megmutatta, hogy nehezebb körülmények között is lehet rá számítani. A gyep pályával nincs gondja, de jobb lenne a kemény felület.

Zilbio (6) március elején nagyon jól mozgott szintetikuson, második helyével megmutatta, hogy nem véletlenül futott hasonló versenyekben. Sokat engedtek neki az év végén, de bízzunk benne, hogy kedden is változatlan formával láthatjuk.

Folle Passion (16) tavaly év végén már erősen mutatta a fáradtság jeleit, ezért október után nem versenyeztették. Idén először Chantilly-ban lépett pályára, ami nem sikerült neki rosszul. Egy ilyen verseny után számíthatunk rá, hogy megint jól szerepel majd, hiszen tavaly hasonló kategóriában legtöbbször a győzelemért volt csatában.

Sayann (1) a szintetikuson aratott szép sikere óta pihen, úgy néz ki kellett a szemellenző ahhoz, hogy végre gyümölcsözőre forduljon a karrierje. Jelentős súlybüntetést kapott, ennek ellenére bízhatunk benne, hogy megbirkózik a feladattal.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!