Induljon jól a heted! Játssz és nyerj akár milliókat hétfőn is a TUTI-val!

2019. 03. 25 – hétfő

Hétfőn a varázslatos Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1300 méteres galopp síkversenyen tizenhat telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dark American (3) – Nuee Ardente (13) – Aprilios (11) – Borsakov (7) – Cry Baby (9)

Dark American (3) szép győzelmet aratott az utolsó versenyében, így a hétfői Kincsem+ futamban 3,5kg pönalitással lép majd pályára. A ló formában van és az 1300 méter miatt sem kell aggódni, mert egy kifejezetten gyors telivér.

Nuee Ardente (13) rendkívül balszerencsés volt az utolsó versenyében, ezért hiba volna ezen a gyenge eredményén elbírálni. Az 1300 méter sokkal inkább kedvez neki, mint az 1500 méter, így hétfőn jó esélyekkel áll starthoz.

Aprilios (11) legutóbb csak a hetedik helyen ért célba, de mentségére szóljon, hogy balszerencsés versenyt futott. A ló remek formában van és a szintetikus borítás is kedvez neki, ezért az 1300 méteres táv sem okozhat neki problémát.

Borsakov (7) jó futás után várja a hétfői Kincsem+ futamot, a 2-es számú startbox pedig tökéletes számára. Zavartalan verseny esetén akár a győzelmet is megszerezheti.

Cry Baby (9) legutóbbi futása nem úgy sikerült, ahogy kellett volna, viszont a reggeli tréningek során jól dolgozik, így idomárja tesz vele egy újabb próbát ebben az osztályban. Az 1300 méteres táv kedvez neki, viszont a pönalitása miatt a győzelemre kevés az esélye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!