Végre péntek! Ugorj bele a hétvégébe akár milliókkal zsebedben! Játssz ma is a TUTI-val!

2019. 03. 22 – péntek

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizennégy versenyló csap össze, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is rendkívül kedvező lesz, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Crescendis (8) – Costa Haufor (10) – Comtesse du Clos (11) – Caline de Fleur (9) – Cool Star (7)

Crescendis (8) nagyon jól mozgott az enghien-i fellépésén és azóta is kitűnő formában van. Péntek este kedvező feltételek mellett áll starthoz, hiszen csak kancákkal kell megküzdenie, így a 25 méteres térhátrány ellenére is számítok a hétévesre.

Costa Haufor (10) utolsó futása nem úgy sikerült, ahogy azt reméltük, de munkaformái kiválók. Nincs száz százalékos állapotban, viszont a beállítása a 25 méteres térhátrány ellenére is kitűnő.

Comtesse du Clos (11) nagyon jól mozgott a visszatérő versenyében, tréningben pedig tovább jött előre, így péntek este patkolatlanul lép áll majd starthoz. Jó esélyt képvisel.

Caline de Fleur (9) nagyon jól mozgott az utolsó versenyében egy olyan pályán, aminek a karakterisztikája nem is igazán kedvez neki. A kondíciója sokat javult a téli-meeting óta, így a dobogó harmadik fokára ő is odaérhet.

Cool Star (7) jó futások után várja a pénteki futamot. A vincennes-i kispálya kedvez neki, esélyeit pedig növeli, hogy patkolatlanul áll starthoz. Bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!