Mindjárt hétvége! Játssz csütörtökön is a TUTI-val és nyerd meg a milliókat!

2019. 03. 21 – csütörtök

Csütörtökön Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2000 méteres galopp síkversenyen tizenhat ötéves és idősebb telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Incampo (6) – Moonwalk Step (9) – Bharuch (8) – Good Deal (4) – Hout Bay (2)

Incampo (6) a győzelmet is megszerezhette volna Marseille-ben, ha másképp alakul a verseny lefolyása. A ló remek formában van és a várható puha talaj is kedvez neki, így csütörtökön esélyesként állt starthoz.

Moonwalk Step (9) visszatérése jobban nem is sikerülhetett volna. A compiegne-i győzelme miatt most 1kg-al magasabban áll a skálán, de munkában tovább jött előre, esélyeit pedig növeli, hogy a puha és a mély talaj egyaránt fekszik neki.

Bharuch (8) az utolsó futása alkalmával nem a valós tudásának megfelelően teljesített, így hiba volna ezen a számán elbírálni. A 2000 méteres táv tökéletes számára és a puha futófelület sem zavarhatja meg. A feltételek nagyszerűek számára és lovasával is összeszokott párost alkotnak.

Good Deal (4) bizonyított már gyepen, mégis a várható puha futófelület okozhat némi problémát. Az utolsó versenyében nagyszerű teljesítményt nyújtott és azóta is tartja remek formáját, így bátran ki lehet jelenteni, hogy a ló felkészülten várja a csütörtöki futam indítását.

Hout Bay (2) jó formában van és a kondíciója is kielégítő. A 2000 méteres táv tökéletes neki és a puha pálya sem jelenthet számára akadályt. Remélhetőleg a magas súly ellenére is az első öt között fog végezni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!