Szuper szerdád lehet, ha ma is TUTI-t játszol! Nyerd meg ma Te a milliókat!

2019. 03. 20 – szerda

Szerdán Agen la Garenne-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2625 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenöt versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is nagyon kedvező lesz, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cd (11) – Sambuca Knight (6) – Massive Attack (1) – Dream Along (4) – Ulberto (3)

Cd (11) soha nem futott még Franciaországban, azonban a tréningek során jól dolgozik. Könnyen kezelhető fiatal ló, akinek a bal- és jobbkezes pályák egyaránt fekszenek, így minden adott az eredményes szerepléséhez.

Sambuca Knight (6) egyelőre nem sokat mutatott a franciaországi fellépésein, ezúttal azonban sokkal jobb feltételek mellett indulhat, mint tette azt Párizsban vagy Amiens-ben. Szerdán komolyan számolni kell vele.

Massive Attack (1) erős mezőnyben jó futással korrigálta a február 12-i hibáját. Ötödik helyezése nagyszerű volt, ma befutóban fantasztikusan zárkózott. Szerdán ideális feltételek mellett lép pályára, így újabb pénzdíjas helyet szerezhet.

Dream Along (4) nagyon jól mozgott az utolsó versenyében ugyanezen a pályán. Egy kedves lóról beszélünk, aki szerdán is megtesz mindent, amit csak tud.

Ulberto (3) szép győzelmet aratott Cagnes-sur-Mer-ben a klasszikus mérföldes távon. Alaptávosként kedvező feltételek mellett áll starthoz, így mindenképpen kalkulálni kell az olasz tréningből érkező lóval.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!