Kedden is tedd próbára a szerencséd! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is milliókat!

2019. 03. 19 – kedd

Kedden a varázslatos Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 3200 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves és idősebb telivér várja, hogy összemérje tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: As des Flandres (6) – Cosmic City (1) – More Than This (7) – Trawangane (8) – Rannan (3)

As des Flandres (6) visszatérésre készül, de jó formában van. Decemberben nagyon jól szerepelt 3200 méteren, ezért kedden is bízhatunk eredményes szereplésében.

Cosmic City (1) egy kedves telivér, aki szinte mindig kihozza magából a maximumot. Soha nem állt még ilyen magasan a skálán, de a tulajdonosok mindenképpen szerették volna megfuttatni egy Kincsem+ futamban. A ló formában van, a hendikepperek büntetése ellenére is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

More Than This (7) megérdemelt volna egy győzelmet Cagnes-sur-Mer-ben, de a külső startboxok miatt nem termett számára babér. A szintetikus borítás kedvez neki, ezért kedden is odaérhet az első öt hely valamelyikére.

Trawangane (8) jól ismeri már ezt a speciális futófelületet. A 3200 méter a távbírásának a felső határa, de mindenképpen érdemes számolni vele kedden.

Rannan (3) egy megbízható telivér, akire mindig lehet számítani. A 3200 méteres táv kedvez neki és jelenleg is topformában van, így a hendikepperek 3kg-os büntetése ellenére is számíthatunk rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!