Egy gyors versenyt hétkezdésnek? Játssz hétfőn is a TUTI-val és nyerd meg a milliókat!

2019. 03. 18 – hétfő

Hétfőn Compiegne-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méter hosszú galopp síkversenyen csupán tizenöt négy- és ötéves kanca áll starthoz. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Qualisaga (1) – Speed As (3) – Vespera (5) – Copper Baked (2) – Poutanesca (12)

Qualisaga (1) nagyon jól futott legutóbb Saint-Cloud-ban. Azóta is formában van és a várható puha pálya is kedvez neki. A 64kg nem kevés, de korábban bizonyított már magas súllyal, ezért bízhatunk eredményes szereplésében.

Speed As (3) szép győzelmet aratott Toulouse-ban, munkában pedig tovább jött előre. A beállítása hétfőn csodálatos és a pálya karakterisztikája sem okozhat számára gondot. Jó futást várunk tőle.

Vespera (5) jól telelt és most is remek formában van. Amennyiben megfelelően alkalmazkodik a már-már mély pályához, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Copper Baked (2) visszatérése korrektre sikeredett, aztán két előadóversenyben tudott csak futni, mert nem volt számára kedvező feltételekkel kiírt futam. Hétfőn csak kancákkal kell megmérkőznie és a várható puha talaj is kedvez majd neki.

Poutanesca (12) jól telelt és a munkaformái is kiválók. Hétfőn visszatérésre készül, de a várható puha futófelület kedvez majd neki, ezért a fogadóknak érdemes vele komolyan számolni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!