Vasárnap 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban! Tedd próbára a szerencséd, játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 03. 17 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méteres galopp síkversenyen tizenhét négyéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, a jackpot pedig 150 millió forint, így mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Quiet Zain (15) – Go Fast (7) – Bo Papa (8) – Just A Formality (4) – Top By Cocooning (5)

Quiet Zain (15) utolsó futása nem mérvadó. A saint-cloud-i pálya jobban kedvez majd neki és lovasával is összeszokott párost alkotnak, így vasárnap bármi megtörténhet.

Go Fast (7) igazi specialistája a Kincsem+ futamoknak és a puha pályákat is kifejezetten kedveli. A januári győzelme miatt 3kg-al magasabban áll a skálán, de így is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Bo Papa (8) jó kondícióban várja a vasárnapi Kincsem+ futamot és ezt a pályát is kedveli. A beállítása kitűnő, esélyeit pedig növeli a várható puha futófelület.

Just A Formality (4) a legutóbbi győzelme miatt magasabban áll a skálán, de ezzel a hendikepszámmal is versenyképes lesz ebben az osztályban. A 2400 méteres táv ideális lesz számára, így ismét az első öt közé várható.

Top By Cocooning (5) tavaly bizonyította, hogy versenyképes ebben az osztályban. A hosszabb távok jobban kedveznek neki, de a visszatérésére a 2400 méter tökéletes lesz.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!