Szombaton se felejts el TUTI-t játszani! Legyél ma Te, aki milliókat nyer!

2019. 03. 16 – szombat

Szombaton Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp gátverseny hossza 3900 méter, a startnál pedig maximális mezőny, azaz tizennyolc telivér várja, hogy összemérje erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Myboy (11) – Celtior (1) – Melchief (2) – Berjou (4) – Natagaima (9)

Myboy (11) február végén is bizonyította, hogy versenyképes ebben a hendikep osztályban. A ló csodálatos kondícióban van, ezért zavartalan verseny esetén ismét a főszereplők közé fog tartozni.

Celtior (1) magabiztos győzelmet aratott február 26-án, azóta pedig kipihente a verseny fáradalmait. A várható puha talaj növeli az esélyeit, így a hendikepperek büntetése ellenére is számíthatunk rá szombat délután.

Melchief (2) visszatérése remekül sikerült, szombaton azonban igazi teszt elé néz, mert 3800 méternél hosszabb távon még soha nem futott. A puha futófelület viszont kedvez neki, így bízhatunk eredményes szereplésében.

Berjou (4) visszatérésével nagyon elégedettek lehetünk és a tréningek során is remekül dolgozott. Ezt a pályát jól ismeri és a puha pálya is növeli az esélyeit, így jó futásra számíthatunk tőle.

Natagaima (9) nagyon jól mozgott az utolsó versenyében. Soha nem futott még hendikepben, mellette szól azonban, hogy jól ismeri ezt a pályát és a várható puha futófelület is fekszik neki.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!